ΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Τό φαγητό τής Κυριακής. Οι αναλογίες είναι για ταψάκι 32cm.
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ No II Το απόλυτο κυριακάτικο και αμιγώς μαμαδίστικο φαγητό! Το παστίτισο ειναι σταθερά η μια απο τις δυο επιλογές …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …
Υλικά Γαρίδες 500 γρ φρέσκιες ή κατεψυγμένες χωρίς το κεφάλι Μύδια 500 γρ ψίχα φρέσκα ή κατεψυγμένα Ριγκατόνι 500 γρ …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο ριγκατόνι ή άλλο κοντό ζυμαρικό 700γρ. θράψαλα σε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο …
Υλικά Λαζάνια 20 τεμ Κιμάς 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες φρέσκιες 1 κιλό ξεφλουδισμένες Ντοματοπολτός …