Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Μια τρομερή μακαρονάδα, παραλλαγή της μακαρονάδας με κιμά, με ένα μικρό twist που κάνει όλη τη διαφορά. Ο Δημήτρης σιγοψήνει …
Χαρακτηριστικά της συνταγής: Η πιο γρήγορη και εύκολη βερσιόν της σάλτσας Μπολονέζ που προσπαθεί να μην θυσιάσει το γευστικό αποτέλεσμα, …
500 γρ. σπαγγέτι η άλλο μακρύ ζυμαρικό πχ. χυλόπιτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 χωριάτικο κοτόπουλο (κομμένο σε 8 κομμάτια) φρέσκο …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
500 γρ. φρέσκιες παπαρδέλες 1 στήθος πάπιας 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 κλων. σέλερι 1 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. μαργαρίνη …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …
Μια παραλλαγή στο σπαγγέτι με ραγκού μπολονιέζε. Το περίφημο ραγκού της Μπολόνια γίνεται με κρέας κομμένο με μαχαίρια. Αν χρησιμοποιήσεις …
Υλικά 1 κιλό κιμά χωρίς λίπος 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντομάτα 2 σκελίδες …