Τηγανιά με άρωμα Ανατολής
syntageskardias.blogspot.com
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
Οφείλει το όνομά του στην τουρκική λέξη για το ρηχό και πλατύ πήλινο για ψήσιμο στο φούρνο σκεύος, όπου μαγειρεύουμε …
Χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ώρες για να ψηθεί αλλά η αναμονή αμείβεται από τη μοναδική νοστιμιά του! Πρέπει όμως η …
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται …