Τηγανιά με άρωμα Ανατολής
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο 4 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια λίγο λάδι τζιντζερ 2-3 κ.γ. …
Με τα ζυμαρικά, χειμώνα καλοκαίρι, ετοιμάζουμε πολύ νόστιμα κι αγαπημένα πιάτα και τα νοστιμίζουμε με διάφορα τυριά, σάλτσα ντομάτας ή …
Αρωματική και θεραπευτική για τις κρύες μέρες. Με πουλερικό από το κοτέτσι της πεθεράς φυσικά.
Οι γαρίδες με τα ζυμαρικά, συνήθως τα μακαρόνια (Γαριδομακαρονάδα), συνθέτουν ένα ευπαρουσίαστο, νοστιμότατο και πολύ δημοφιλές πιάτο. Αν, όμως, έχουμε …
Τι πιο νόστιμο από ζουμερά μπιφτέκια, συνοδεία φρεσκοψημένης πίτας και σαλάτας…
Νοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν …
Αγαπημένα ζυμαρικά, σερβιρισμένα με ρόδινη, τυρένια σάλτσα, τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου και λίγα αρώματα της Ανατολής!Ένα γρήγορο, υγιεινό και χορταστικό μεσημεριανό, …
Ο καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και …