Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι 1/2 κιλό κριθαράκι 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα τριμμένο …
Οφείλει το όνομά του στην τουρκική λέξη για το ρηχό και πλατύ πήλινο για ψήσιμο στο φούρνο σκεύος, όπου μαγειρεύουμε …
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές…
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα …
Υλικά1 1/2 κιλό μοσχάρι1/2 κιλό κριθαράκι μέτριο 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια2 σκελίδες σκόρδο1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι1/2 κουταλάκι ζάχαρη1 …