ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΞΙΦΙΑ ΜΕ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ & ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΦΟΥΡΝΙΣΤΑ
500 γρ. φιλέτο ξιφία 80 ml γλυκό σαμιώτικο κρασί 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κλων. φρέσκο θυμάρι …
500 γρ. φιλέτο ξιφία 80 ml γλυκό σαμιώτικο κρασί 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κλων. φρέσκο θυμάρι …
Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
Υλικά Ξιφίας φέτες 2 τεμ καταψυγμένες ή φρέσκιες Κρεμμύδια ξερά 10 τεμ μικρά Πιπεριές κόκκινες 2 τεμ Πιπεριές πράσινες 2 …
2 φιλέτα πέρκας 60 γρ. βούτυρο Lurpak 500 γρ. σπανάκι 20 ντοματίνια 3 κρεμμύδια φρέσκα 2 κ.σ. κάππαρη 3 κ.σ. …
Μια συνταγή που μου λύνει τα χέρια όταν δεν έχω πολύ χρόνο για μαγείρεμα! Ένα ελαφρύ και πολύ χορταστικό γεύμα, …
Ένα από τα ωραιότερα και νοστιμότερα ψάρια των ελληνικών θαλασσών είναι η συναγρίδα. Αυτή την φορά επέλεξα να την ψήσω …
4 φιλέτα άγριο λαβράκι με το δέρμα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 σκ. σκόρδο σκόρδο με την φλούδα (ψημένα σε λάδι) …
Εύκολο, γρήγορο με απλά υλικά. Μπορεί να τα έχουμε κάνει πολλές φορές μεμωνομένα αλλά δείτε τα και ως συνδυασμό.
Μια εναλλακτική λύση με ψάρι του γλυκού νερού μαγειρεμένο με μια νέα νεροτερίστικη ματιά.
…ακολουθεί ένα πιάτο γρήγορο, εύκολο και πολύ νόστιμο. Φιλέτα παγκάσιους με ντοματίνια και ούζο λοιπόν, τα οποία συνοδεύονται από λεπτές …
Μια ξεχωριστή και γευστικότατη ιδέα! Υλικά: Ντοματίνια τσέρι – 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος – 5 φιλέτα Αρακάς – 1 …
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Τα καυτερά πιάτα και η “αφεντιά” μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Από την Καρολίνα Δωρίτη Ημερομηνία Προβολής: 11/5/2012 …
Οι σαρδέλες, που θεωρούνται λιπαρά ψάρια και μας παρέχουν τα γνωστά και πολλαπλώς χρήσιμα Ω3, μαγειρεύονται συχνά στις μεσογειακές κουζίνες …
Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!