Galette ντομάτας με 3 τυριά
Για τη ζύμη:. 260 γρ. αλεύρι. παρμεζάνα τριμμένη. βούτυρο. 1 αβγό και 50 ml νερό. Για τη γέμιση:. 100 γρ. …
Για τη ζύμη:. 260 γρ. αλεύρι. παρμεζάνα τριμμένη. βούτυρο. 1 αβγό και 50 ml νερό. Για τη γέμιση:. 100 γρ. …
Απλούστερη ή πλούσια, η δροσερή, μεσογειακή τονοσαλάτα με πένες ολικής άλεσης είναι το πιο νόστιμο, πολύχρωμο πιάτο ζυμαρικών για το …
Αυτή η συνταγή είναι ένα τέλειο, πλούσιο ορεκτικό! Μοτσαρέλα με κρούστα στο εξωτερικό και λιωμένη στο εσωτερικό με μια σάλτσα …
Εύκολη, νόστιμη και αρωματική τάρτα! 1 φύλλο ζύμης κουρού ή για τάρτες 4 κ.σ. σάλτσα pesto έτοιμη (όσο το περιεχόμενο που …
1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα του χεριού σας 1 αβγό 2 κ.σ. παρμεζάνα πολύ ψιλοτριμμένη 4-6 φέτες φέτες φρέσκο κατσικίσιο τυρί …
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντιπαθούσα τ’ αβγά. Κάτι όμως ανεξήγητο συνέβη και τα γούστα μου άλλαξαν. Άρχισα …
Από τον Chef Οδυσσέα Τρακάδα Ημέρα προβολής 11/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 …
Τάρτα που μυρίζει καλοκαίρι και Ελλάδα! Τα υλικά είναι για δύο τάρτες, ό,τι πρέπει για τραπέζι. Υλικά 1 δόση ζύμη …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Υλικά Στήθος κοτόπουλο 1 κιλό Μελιτζάνες 2 μεγάλες Παρμεζάνα 250 γρ τριμμένη Ντοματίνια 10-15 Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Αλάτι -πιπέρι …