Κοκκινιστό μοσχαράκι της Αργυρώς
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Ενα φαγητο σκετο λουκουμι και με μεγαλη διατροφικη αξια της αγκιναρας. Δοκιμαστε το!!!
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες 5 λίτρα νερό 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλάτι για το κοκκινιστό …
Ένα απολαυστικό πιάτο για το τραπέζι της Κυριακής.
Η δροσιά και η ελαφριά οξύτητα του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την ντομάτα, μεταμορφώνουν το μοσχάρι σε μια ροζ γευστική …
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1μικρό πολύ κρεμμύδι σε ροδελίτσες 2 σκελίδες …