Κολοκάσι στο φούρνο νηστίσιμο (χορτοφαγικό)
Το κολοκάσι είναι ένα καθαρά κυπριακό φαγητό. Μαγειρεύεται συνήθως στην κατσαρόλα γιαχνιστό με χοιρινό κρέας. Η δική μου εκδοχή είναι …
Το κολοκάσι είναι ένα καθαρά κυπριακό φαγητό. Μαγειρεύεται συνήθως στην κατσαρόλα γιαχνιστό με χοιρινό κρέας. Η δική μου εκδοχή είναι …
Χοιρινό με σέλινο και τα πράσα, το ελληνικό φαγητό που παρασκευάζεται από μια Ρουμάνα. Πολύ καλή. 2 ματσάκια φύλλα σέλινου …
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των “ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη …
Ο καλός μου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σταμναγκάθι.Όταν μου το έφερε, άρχισα να σκέφτομαι πως θα το μαγειρέψω. Θα μπορούσα …
Μια κοκκινιστή εκδοχή για τα γνωστά σε όλους μας γιουβαρλάκια. 500 γρ κιμά ανάμικτο 1 κρεμμύδι μέτριο 100 γρ Άνιθο …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …
Δε χρειάζεται να προσθέσουμε λάδι γιατί το αρνί είναι αρκετά λιπαρό από μόνο του. Υλικά 1 1/2 κιλό αρνί 1 …