Κοκκινιστό πρόβατο
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή που τη κάνω πολλά χρόνια. Αν σας αρέσει το πρόβειο κρέας θα τη λατρέψετε.
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή που τη κάνω πολλά χρόνια. Αν σας αρέσει το πρόβειο κρέας θα τη λατρέψετε.
Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι .
Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 …
Ένα στιφάδο σκέτο γλύκισμα! Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι…2 κιλά μοσχαράκι σε μπουκιές 2,5 κιλά …
Νόστιμο φαγητό που εδώ σε μας αρέσει τρελά. Μοσχαράκι ντόπιο λοιπόν στιφάδο. Πάμε να το φτιάξουμε. Υλικά 1 1/2 κιλό …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι λάδι, 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο, 4-5 ώριμες …
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το στιφάδο σαν ένα φαγητό που θέλει χρόνο και είναι σχετικά βαρύ. Αν το δοκιμάσετε …
Φίλοι μου φιλόζωοι σήμερα θα σας δυσαρεστήσω ( αν και δεν το θέλω) . Το ξέρω ότι το συγκεκριμένο ζώο, …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο …