Μοσχαράκι καπαμά με κολοκυθάκια
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Ένα εξαιρετικό μαμαδίστικο φαγητό, που γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και απίστευτα μαλακό και τρυφερό. Η γεύση του μοσχαριού ταιριάζει απόλυτα …
Αυτό το φαγητό πάντα με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμίζει χωριό, γιαγιά , ξεγνοιασιά, ξαδέρφια μαζεμένα, οικογένεια μαζεμένη …
Αυτό το φαγάκι το κάνω συχνά, συνήθως Σαββάτο ή Κυριακή μεσημέρι.Τρυφερά κομμάτια από μοσχαράκι, κρεμμυδάκια κοκκάρι, πατατούλες baby, καροτάκια, πιπεριές …
Χειμωνιάτικο- χριστουγεννιάτικο-ελληνικό-αγαπημένο πιάτο! Μη μου πείτε ότι δεν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλη την Ελλάδα! Τρυφερές …
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
Ένα από τα φαγητά που φτιάχνανε οι νοικοκυρές για το κυριακάτικο τραπέζι τους, ή στις γιορτές για τους φίλους και …
Eίναι το φαγητό που έμαθα από τη γιαγιά μου. 1 κιλό μοσχάρι 4 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας 6 σκελίδες …
Η συνταγή πoυ εμπνεύστηκα με αφορμή το Μπρούσκο. Πάντρεψα την Κρήτη και την Κύπρο σε μια λαχταριστή συνταγη με σκιουφιχτά …
Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των “ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη …
Είναι ένα φαγητό που σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει. Για μας που το τρώμε και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν , …
Ένα στιφάδο σκέτο γλύκισμα! Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγάλοι…2 κιλά μοσχαράκι σε μπουκιές 2,5 κιλά …
Όπως έχω ξαναγράψει για μένα ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος του κουνελιού είναι στο τηγάνι, αλλά όταν θέλω να γίνει φαγάκι …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό σπάλα από ελάφι κομμένο σε μερίδες 2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 μεγάλες ντομάτες περασμένες …
Υλικά:1 κιλο μοσχαρίσιο συκώτι½ φλυτζανι ελαιόλαδο1κ.σ. πελτέ ντομάτας1κουτι ψιλοκομμενα τοματακια1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί1 σφηνακι μπαλσαμικο ξυδι.2 φυλλα δαφνης4-5 σπορους …
Ένα απολαυστικό πιάτο για το τραπέζι της Κυριακής.
“Κυριακή, αρχοντικό φαϊ ” που λένε και οι παλιοί! Χτες κυριακή αποφάσισα να δοκιμάσω να κάνω ενα φαγάκι γαι πρώτη …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το στιφάδο σαν ένα φαγητό που θέλει χρόνο και είναι σχετικά βαρύ. Αν το δοκιμάσετε …
Νοστιμότατο φαγητό με αγαπημένες μνήμες το μοσχαράκι με τα φασολάκια στην κατσαρόλα…
Ένα κλασικό Πολίτικο πιάτο, πεντανόστιμο και απολαυστικό, γεμάτο με μυρωδιές και αρώματα, από τις χαμένες πατρίδες. Αν το φτιάξετε, μην …