Κρεατόπιτα Κεφαλονίτικη 2
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα; Αυτή είναι η απάντηση …
Υλικά 4-5 μεγάλες πατάτες 2 κ.σ. βούτυρο ½ φλ. γάλα (χλιαρό) Λίγο αλάτι Για τον κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 500 …
4 μέτριες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες 4 άσπρα μανιτάρια 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή φύλλο για πίτες η σπιτική σφολιάτα αν χρησιμοποιήσετε φύλλο σφολιάτας εμπορίου θα χρειαστείτε έξτρα …
Μια αλλιώτικη πίτα από αυτές που έχουμε συνηθίσει… αξίζει όμως να την δοκιμάσουμε!!!! Υλικά για 4-5 άτομα 750γρ κιμά ανάμεικτο …
Ένας γευστικός τρόπος για να χρησιμοποιούμε τον παστό μπακαλιάρο εκτός από σκ&omicro