Κιμαδόπιτα σε στεφάνι
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
Είμαστε μια χώρα που φημίζεται για τις υπέροχα τραγανές πίτες και τάρτες της. Τώρα λοιπόν που η θερμοκρασία βρίσκεται στα …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
4 μέτριες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες 4 άσπρα μανιτάρια 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω.Απο τότε …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
Ένας γευστικός τρόπος για να χρησιμοποιούμε τον παστό μπακαλιάρο εκτός από σκ&omicro