Κεφτεδάκια με σάλτσα
Για τα κεφτεδάκια 700 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 300 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες …
Για τα κεφτεδάκια 700 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 300 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες …
Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Η ιδέα να φτιάξω μία κέτσαπ χωρίς συντηρητικά ήταν πολύ δελεαστική! …
Η συγκεκριμένη συνταγή για μπάμιες, θα διαγράψει απο το μυαλό σας το γνωστό “μπλιαχ”, που συνήθως ακολουθεί το άκουσμα τους …
Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω.Απο τότε …
Μια αλοιφή που στη Θεσσαλονίκη τη χρησιμοποιούμε σαν dip για κρέατα (στις πίτες με σουβλάκια και γύρο) αλλά και για …
Λουίζα : “Λέω να βάλω φακές να βράσουν, από εκείνες τις βραστερές που έφερες την τελευταία φορά από τη λαϊκή. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,8 κατεψυγμένα καλαμάρια Παταγονίας KALLIMANIS 200 γρ. κριθαράκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κλων. σέλερι 1 …
Πανεύκολη και γευστική συνταγή για γλυκόξινα μανιτάρια!Αν σας αρέσουν τα μανιτάρια, αυτή η απλή συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας!Το …
Η παράδοση τις φακές τις θέλει λιτές και απέριττες. Με ένα – δυο δαφνόφυλλα, λίγη ρίγανη, χυμό ντομάτας, ξίδι …