Χαρούμενοι γίγαντες!
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Η αυθεντική φάβα με την ξεχωριστή γεύση από το ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης αποκτά ένταση στη γεύση, όταν συνδυάζεται με …
Υλικά : 500 γρ φασόλια γίγαντες 4 καρότα 1/2 ματσάκι σέλινο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 250 γρ μπέικον 1 φλ. καφέ …
Υλικά Φασόλια 500 γρ Παστουρμάς 100 γρ χοντροκομμένος Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Ντοματοπολτό 1 κουταλιά σούπας Ντοματάκι κον κασέ …
Οι γίγαντες στο φούρνο αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για να μαγειρέψουμε τα φασόλια. Η συνταγή είναι εύκολη και το αποτέλεσμα …
500 γρ. ρεβύθια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο μικρή,λιωμμένη 1 κουταλιά τοματοπολτός 1 κουτί ντοματάκια 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 …
Ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο φαγητάκι που μου προέκυψε ξαφνικά, καθώς δεν είχα αρκετά ρεβύθια (τα οποία ως γνωστόν θέλουν και …
Υλικά: Γίγαντες – 1/2 κιλό Κρεμμυδάκια φρέσκα – 2-3 Κρεμμύδι – 1 μεγάλο (ξερό) Σκόρδο – 2 σκελίδες Σπανάκι φρέσκο …