Γεμιστό Χοιρινό Κατσαρόλας με Ωριμασμένη Γραβιέρα και Ξερά Φρούτα
www.funkycook.gr
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Δύο πιάτα σε μία συνταγή. Με ένα απλό στήθος κοτόπουλο φτιάχνουμε ένα περίτεχνο ρολό με όποια γέμιση θέλουμε. Το ποσάρουμε …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Υλικά 4-5 ποτήρια ρύζι 1 κιλό γαλοπούλα 250 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα 100 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 300 γρ. μανιτάρια 250 γρ. …