ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΠΕΚΑΦΊΚΟ
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Στα χωριά μας την λένε συκαλ(λ)ίδα, ή και συκοφάγο ή συκά. Σε εκείνα της Κύπρου, αμπελοπούλλιν. . Η θανάτωση ή …
Μια νόστιμη εναλλακτική για να φτιάξετε τις γόπες σας!!! 1 κιλό γόπες 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1 τριμμένη ντομάτα 3 …
Οι λόγοι που καθιέρωσαν τον μπακαλιάρο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου ήταν καθαρά οικονομικοί και πρακτικοί. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος …
Μπαρμπούνια γεμιστά είναι ένα πολύ νόστιμο και ξεχωριστό πιάτο απολαύστε το! Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 20′ Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 6 …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
Μπορεί να μην φτιάχνω συχνά ψάρι, αλλά όταν φτιάχνω το κάνω νόστιμο 🙂 Η παρακάτω συνταγή έγινε στα πλαίσια “μαγειρεύω …
Υλικά: – 1 φιλέτο μπακαλιάρου καθαρισμένο και κομμένο σε μερίδες – σπορέλαιο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: – 1 …
Κάποια μέρα που θα φτιάξετε ένα τηγανητό ψαράκι αλείψτε το με αυτό το μείγμα για να απογειώσετε τη γεύση του …