ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Υλικά 1 ώριμo, καθαρισμένο αβοκάντο 1 κ.σ ψιλοκομμένο άνηθο 2 κ.σ ψιλοκομμένο καρύδι αλάτι & πιπέρι 4 κ.σ τριμμένη παρμεζάνα …
Αν δεν αγαπάτε το σπανάκι εσείς ή τα αγγελούδια σας, να ο τρόπος για να το εντάξετε στην διατροφή σας! …
5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα) 3 …
Σαλατούλα έχει το μενού σήμερα, με τρυφερά κολοκυθάκια που είναι και της εποχής. Διαιτητική δεν θα την έλεγα, είναι μια …
Μια υπέροχη σαλάτα με τρυφερή ρόκα και λιαστές ντομάτες που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. μακαρόνι κοφτό ψιλό (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι (μία χούφτα) …
Υλικά Αγκινάρες – 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα – 1 1/2 φλυτζάνι του …
Υλικά συνταγής 250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ….