Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Το ραβέντι επέστρεψε! Το πρώτο πράγμα που έφτιαξα με το ραβέντι που βρήκα φέτος είναι αυτό το κέικ, με αμύγδαλο, …
Πρόκειται λοιπόν για ένα από τα αγαπημένα μου ψωμιά, ψωμί σικάλεως, καθώς λατρεύω τη γεύση του αλευριού σίκαλης. Μοιάζει πολύ …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …