γεμιστή γαλοπούλα με κιμά, ξηρούς καρπούς και ρόδι
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
Βρέθηκα με πάρα πολλά μανταρίνια αυτές τις μέρες. Και πριν προλάβετε να πείτε τίποτα, όχι δεν φταίει ο καλός μου …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1200 γρ. Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ. Ψωμί 300 γρ. Πράσινες πιπεριές γεμιστές με αμύγδαλα 15 τεμ. …
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά …
Μια πρωτότυπη συνταγή για κεφτεδάκια είναι αυτά με κουκουνάρι και σάλτσα ντομάτας! Ας το δοκιμάσουμε! Για τη σάλτσας ντομάτας: 1/2 …