Cookies βρώμης, με ταχίνι και μέλι
Πολύ γευστικά και ελαφριά cookies, χωρίς γλουτένη, πλούσια σε πρωτεΐνες και “καλά” φυτικά λιπαρά. Ενδείκνυνται για χορτοφάγους, αλλά και όλους …
Πολύ γευστικά και ελαφριά cookies, χωρίς γλουτένη, πλούσια σε πρωτεΐνες και “καλά” φυτικά λιπαρά. Ενδείκνυνται για χορτοφάγους, αλλά και όλους …
Μια εξαιρετική συνταγή για μελομακάρονα με πλούσιο άρωμα από το “Κοπιάστε στην κουζίνα μου”
Τα μοντέρνα μαριτότσι, έχουν μακρόστενο σχήμα, συνειρμικά φαλλικό, ενώ εμπλουτίζονται με ζαχαρωμένα φρούτα, σταφίδες και κουκουνάρια, όλα υλικά πολύ αγαπητά …
Πολύ απλή η συνταγή της bonissima, βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά πρώτης ποιότητας. Είναι μια ιδιαίτερα νόστιμη σκεπαστή …
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
Τα μελομακάρονα μου είναι πάντα από αυτά που λιώνουν στο στόμα, δεν είναι σκληρά σαν πέτρες, μελωμένα όσο πρέπει και …
Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα και …
Χαριτωμένα “λουλουδάκια” φτιαγμένα με ζύμη μαγιάς και γέμιση με ταχίνι και καρύδια. Υπέροχα για το πρωϊνο, αλλα και για όλες …
Συστατικά 250 γρ αλεσμενα αμυγδαλα 250 γρ μπισκοτα ολικης αλεσης 2 κ.σ ρουμι 125 γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου..
Πολύ γευστικά και ελαφριά cookies, χωρίς γλουτένη, πλούσια σε πρωτεΐνες και “καλά” φυτικά λιπαρά. Ενδείκνυνται για χορτοφάγους, αλλά και όλους …