Φέτα τηγανητή με τσάτνεϊ μπούκοβο
Λέω φέτα τηγανητή και όχι φέτα σαγανάκι γιατί είναι τηγανητή με βαθύ τηγάνισμα και όχι σε ρηχό σκεύος που λέγεται …
Λέω φέτα τηγανητή και όχι φέτα σαγανάκι γιατί είναι τηγανητή με βαθύ τηγάνισμα και όχι σε ρηχό σκεύος που λέγεται …
Για την ιστορία της βασιλόπιτας έχω γράψει εδώ πριν χρόνια.Το έθιμο απαιτεί ένα παρασκεύασμα γλυκό κυρίως, πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη, …
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
200 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 200 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 200 γρ. αμύγδαλο λευκό τριμμένο 200 γρ. …
Τα υλικά (για περίπου 5 τηγανίτες σε τηγάνι 18εκ) για τις τηγανίτες 1/2 κούπα (135γρ) φαρίνα με γεύση πορτοκάλι 1/2 …
600 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γραμ. αλεύρι καλαμποκιού, 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό, 1 μεγάλο αυγό, 80 γραμ. …
.Η αλήθεια να λέγεται τα προηγούμενα 2 τα έφτιαξα υπό μεγάλη χρονική πίεση και πάλι είχαν απόλυτη επιτυχία.Αυτό που σας …
Σήμερα μας παρουσιάζει τα διάσημα pabassinos (παμπάσινος), γλασσαρισμένα μπισκοτάκια με ξηρούς καρπούς, διακοσμημένα με πολύχρωμα κας-κας ή τρούφα.Το σχήμα τους …
Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στις γιορτές, οι γλυκιές συνταγές του laboratorio θα είναι και αυτές μέσα στο γιορτινό, χριστουγεννιάτικο πνεύμα! …
Το κορν φλάουρ τα κάνει ελαφρά και αφράτα, τα βοηθάει να λιώνουν στο στόμα ενώ το καλαμποκάλευρο τους χαρίζει ένα …
Δεύτερη Κυριακή του Μάη σημερα, ημέρα που εχει καθιερωθεί ως η γιορτή της μητέρας. Το ξέρατε οτι η γιορτη της …
Ενα ωραίο ψωμάκι που τρώγετε με νουτελα, υπέροχο με το πρωινό καφέ αλλά και τον απογευματινό καφέ μας.