Καρυδόπιτα με Σοκολάτα και Καραμελωμένα Καρύδια
Χριστούγεννα υπέροχα και μοναδικά, η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έχει γεύση από κανέλα, γεύση από μέλι και γλυκιές αναμνήσεις από …
Χριστούγεννα υπέροχα και μοναδικά, η ομορφότερη γιορτή του χρόνου έχει γεύση από κανέλα, γεύση από μέλι και γλυκιές αναμνήσεις από …
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Υλικά της συνταγής μας 225 γρ. αλεύρι φαρινάπ 180 γρ. βούτυρο η flora με βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 30 gr. …
Υλικά της συνταγής μας (40 τεμ.) 250 γρ. flora με βούτυρο ή lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ. άχνη ξύσμα …
ΥΛΙΚΑ (για ένα μέτριο ταψί): 1 φλ. καρύδια χοντροκομμένα 1,5 φλ. φρυγανιά τριμμένη 1 φλ. ζάχαρη 2 κ.σ. Βιτάμ με …
Υλικά Νισεστέ 1 1/2 φλυζάνι του τσαγιού Νερό 3 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Μαργαρίνη …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
500 γρ. νερό 250 γρ. ζάχαρη 100 γρ. μέλι 1 λεμόνι κομμένο στη μέση 2 ξύλα κανέλλας 200 γρ. αμύγδαλα …
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. …
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
Μοναδικό σνακ για όλη την οικογένεια, γεμάτο ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Σταφίδες & καρύδια σε τραγανό στρούντελ. Καλά Χριστούγεννα!
Η ιδέα γι αυτά τα κουλουράκια προέκυψε, όταν πριν αρκετό καιρό αγόρασα σοκολάτα με γεύση μαστίχας. Θα θυμάστε σε παλαιότερη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. Flora με 25% βούτυρο 150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη …
Από τον Pastry Chef Δημήτρη Λεμοντζόγλου ,10 φύλλα Βηρυτού 500 γρ. φιστίκι αράπικο 50 γρ. Flora με 25% βούτυρο 1 …
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω μια συνταγή για τελειο εκμέκ καταίφι, μέχρι που στο chef στον αέρα παρουσιάστηκε η παρακάτω …
Από την Ρένα Αλεξίου ΥΛΙΚΑ 750 γρ. καταϊφι 375 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft 3 κ.σ. λεμόνι 2 lt …