Πάβλοβα (Πειραγμένη)
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Μια σαλάτα ανοιξιάτικη που θα σας κεντρίσει τη γεύση, θα σας “βάλει” στο κλίμα, θα σας απογειώσει και θα σας …
Αφορμή για το γλυκάκι που ακολουθεί στάθηκε η φίλη Μαρίνα με την κρέμα της αλλά και μια κομπόστα-σάλτσα φράουλας που …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
Πεντανόστιμη συνταγή! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε! 200 γρ ζάχαρη 1 τεμ πορτοκάλι και το ξύσμα 1 σφηνάκι κονιάκ …
Πριν λίγες μέρες έφτιαξα αυτή την galette με φράουλες και σμέουρα. Δεν ήταν ιδιαίτερα φωτογενής αλλά δεν άντεξα να μην …
Υλικά Ζάχαρη 200 γρ Πορτοκάλι 1 τεμ και το ξύσμα Κονιάκ 1 σφηνάκι Λεμόνι 1/2 τον χυμό του Βούτυρο 2οο …
Υλικά Ζύμη: 175 ml γάλα, 1 πρέζα αλάτι, ξύσμα και χυμός 1 λεμονιού, 125γρ. αλεύρι, 6 αυγά, 100γρ. ζάχαρη, βούτυρο …
Για ένα σωστό πρωινό ξεκίνημα και απογευματινό σνακ, φτιάξαμε το δικό μας μούσλι δημητριακών, φρούτων και ξηρών καρπών…με τα αγαπημένα …
ΥΛΙΚΑ για 1 άτομο 2-3 κ.σ. δημητριακά της αρεσκείας σας 1 κ.σ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα 150-200 γρ. επιδόρπιο γιαουρτιού με 1% …