Ονειρεμένες κρέπες με σάλτσα φράουλας, η συνταγή από τη Γαλλία!
Ποιος μπορεί να πει όχι σε γλυκές κρέπες; Με φραουλένια σάλτσα, σοκολάτα και αμύγδαλα θα πετύχετε την τέλεια γεύση. Η …
Ποιος μπορεί να πει όχι σε γλυκές κρέπες; Με φραουλένια σάλτσα, σοκολάτα και αμύγδαλα θα πετύχετε την τέλεια γεύση. Η …
Υλικά Διάφορα φύλλα πράσινης σαλάτας (σπανάκι, ρόκα, παντζαρόφυλλα) 10 φράουλες κομμένες σε φέτες 1/2 ξερό κρεμμύδι σε φέτες 80 γρ …
Τις ζήλεψα! Ολόδροσες, τρυφερές, αρωματικές, με λαμπερό κόκκινο χρώμα, δεν μπόρεσα να τους αντισταθώ! Και αγόρασα αρκετές, περισσότερες από όσες …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco) 1 ζαχαρούχο γάλα 1 σφηνάκι …
…
Επιτέλους ήρθαν οι φράουλες στην εποχή τους! Γι΄αυτό όλη την εβδομάδα θ” απολαύσουμε φίλοι μου συνταγές βασισμένες στη βασίλισσα των …
Υλικά 1 kg φράουλες 600-800 γρ. ζάχαρη χυμός 2 πορτοκαλιών 150 γρ. αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ. κονιάκ 1 βανίλια 2 κ.σ. …
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Δροσερό και νόστιμο!
Επειδή η αλήθεια είναι ότι τα γλυκά ψυγείου δεν «μυρίζουν» ακόμη, προτιμήσαμε για σήμερα ένα γλυκό ρολό με ανοιξιάτικες φράουλες …
Μια σαλάτα ανοιξιάτικη που θα σας κεντρίσει τη γεύση, θα σας “βάλει” στο κλίμα, θα σας απογειώσει και θα σας …
Αφορμή για το γλυκάκι που ακολουθεί στάθηκε η φίλη Μαρίνα με την κρέμα της αλλά και μια κομπόστα-σάλτσα φράουλας που …
Κάθε φορά που μαγειρεύετε να θυμάστε πως η αγάπη δίνει δύναμη. Αυτή η τάρτα με φράουλες είναι τόσο τρυφερή και …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο …
Μια υπέροχη και νόστιμη τάρτα και σχετικά ελαφριά, ειδικά μετά από ένα βαρύ τραπέζι. Επίσης, μιας και κοντεύει η μέρα …
Λαχταριστές φράουλες με σοκολάτα για την ημέρα του Βαλεντίνου και… όχι μόνο!
Το Kale (Κέιλ) έχει γίνει διάσημο τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη και σιγά σιγά τρυπώνει και στα ελληνικά …
Μια νόστιμη και όμορφη βασιλόπιτα με φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Η συνταγή είναι της φίλης μου Ελένης, η οποία είναι μια καταπληκτική διατροφολόγος που πάντα έχει να μου προτείνει ιδιαίτερους …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …