Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα !!!
Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα. Το φρέσκο βούτυρο σε συνδυασμό με το λεμόνι ‘ στο σιρόπι κάνουν …
Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα. Το φρέσκο βούτυρο σε συνδυασμό με το λεμόνι ‘ στο σιρόπι κάνουν …
Τα λόγια περιγραφής είναι περιττά !!!! Απλά δοκιμάστε το !!!
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Έτσι λοιπόν το τρατάρισμα με σάμαλι λεμονιού στους ξένους της περασμένης εβδομάδας, εξελίχτηκε και έγινε σάμαλι με άρωμα μαστίχας-λεμονιού, αμύγδαλο και cranberries εντός …
Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδαλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ… Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/ γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
2 ποτήρια (χωρητικότητας 200 ml) ψιλό σιμιγδάλι 1 ποτήρι αλεύρι 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο (ή μισό …
Η μαμά Χρύσα προτείνει:Έχετε φάει γαλακτομπούρεκο με καταίφι; Αν όχι, καιρός να το φτιάξετε. Είναι τέλειο. Ο συνδυασμός της κρέμας …
Δεν έχετε φάει παρόμοιο.. ή το έχετε χρυσοπληρώσει.. Εδώ όλα τα μυστικά από τον Άκη Πετρετζίκη!
Μια γλυκιά και εύκολη συνταγή που μας φέρνει όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, το Πολίτικο Σάμαλι, αφράτο, ζουμερό …
Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει δημιουργώντας μια μικρή, ολόγλυκη …
Υλικά Για την κρέμα 170γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200γρ. ζάχαρη χωρισμένη σε τρία μέρη (50+50+100 γρ. ) 500γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. …
ΥΛΙΚΑ – ½ κιλό φύλλα κρούστας – 3 φλιτζάνια γάλα – ½ φλιτζάνι ζάχαρη – 3 κουταλιές κορν φλάουρ – …