Σορμπέ Campari – Πορτοκάλι
Ένα εύκολο, gourmet, σπιτικό σορμπέ, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τις αισθήσεις. Εσείς απλά θα κλέψετε την παράσταση….
Ένα εύκολο, gourmet, σπιτικό σορμπέ, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τις αισθήσεις. Εσείς απλά θα κλέψετε την παράσταση….
Μην παιδεύεστε άδικα… υπάρχει κολπάκι!
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδαλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ… Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/ γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Υλικά 400γρ. μαργαρίνη 100γρ. μινερβίνη με βούτυρο γάλακτος 230γρ. καλαμποκέλαιο 300ml. χυμό πορτοκαλιού 900-1000γρ αλεύρι γ.ο.χ. 500γρ.φαρίνα Ξύσμα πορτοκαλιού και …
Πολύ αφράτη, εύκολη και πολύ νόστιμη βασιλόπιτα που γίνεται και ένα απλό κέικ.
Μελομακάρονα
3 πέστροφες περίπου 350 γρ. η κάθε μια, καθαρισμένες μέσα-έξω με τα κεφάλια και τις ουρές τους 1/2 φλ. ελαιόλαδο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του …