Σορμπέ Campari – Πορτοκάλι
Ένα εύκολο, gourmet, σπιτικό σορμπέ, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τις αισθήσεις. Εσείς απλά θα κλέψετε την παράσταση….
Ένα εύκολο, gourmet, σπιτικό σορμπέ, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τις αισθήσεις. Εσείς απλά θα κλέψετε την παράσταση….
Μην παιδεύεστε άδικα… υπάρχει κολπάκι!
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Ένα πολύ ξεχωριστό cheesecake, με μια ιδιαίτερη κρέμα με ανθότυρο, αφράτη σαν μους!Για την επικάλυψη χρησιμοποίησα φρουί ζελέ, που ταίριαξε …
Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδαλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ… Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/ γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Υλικά Κολοκύθα 1 1/2 κιλό Ζάχαρη 1 κιλό Μέλι 3 1/2 κουταλιές της σούπας Κανέλα 1 ξυλάκι Ξύσμα πορτοκαλιού 1 …
Μπακαλιάρο απαιτεί η παράδοσή μας για την ημέρα της εορτής του Ευαγγελισμού. Μπακαλιάρο σας ετοιμάσαμε και εμείς!!Μαγειρεμένο στον φούρνο με …
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με αμύγδαλα, κακάο και γλάσο σοκολάτας! 1 ποτήρι σπορέλαιο ( ή 1/2 σπορέλαιο + 1/2 βιτάμ) 2 ποτήρια …
Κάθε χρόνο, κοντά στο Πάσχα, η σαγκουινιά μας μας προμηθεύει με ένα σωρό ζουμερά σαγκουίνια.Αυτή τη φορά αποφάσισα να φτιάξω …
Μια κρέμα που κρύφτηκε μέσα σε μικρά cupcakes πορτοκαλιού με σταγόνες σοκολάτας, στολισμένα …έτσι για την υπερβολή… με γλάσο κουβερτούρας.Η …
Υλικά της συνταγής μας 2 γιαούρτια 500 γρ. 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό ή 250 χοντρό και 250 ψιλό 1 ποτήρι …
Ο αγαπημένος μας παραδοσιακός, σιμιγδαλένιος Χαλβάς, χωρίς ξηρούς καρπούς αλλά αρωματισμένος με πορτοκάλι και ενισχυμένος γευστικά και εμφανισιακά με πικρή …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Γλυκάκι λαχταριστό, αμαρτωλό αλλά νηστίσιμο!!! Δεν υστερεί καθόλου σε γεύση, και μην αμφιβάλλετε καθόλου γι’ αυτό, από μια τάρτα με …
Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει (Ναι…! Το καλοκαίρι πλησιάζει!) μπορείς να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για δημιουργία μα όσο …
Υλικά 400γρ. μαργαρίνη 100γρ. μινερβίνη με βούτυρο γάλακτος 230γρ. καλαμποκέλαιο 300ml. χυμό πορτοκαλιού 900-1000γρ αλεύρι γ.ο.χ. 500γρ.φαρίνα Ξύσμα πορτοκαλιού και …
Υλικά Ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού Βούτυρο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αυγά 5 Γάλα 1 φλυτζάνι του τσαγιού Βανίλιες 2 …
ΥΛΙΚΑ: 500 gr ΦΑΡΙΝΑ 250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ 3 ΑΒΓΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ Γ B.POWDER 4 ΒΑΝΙΛΛΙΕΣ 4 Κ. …
Πολύ αφράτη, εύκολη και πολύ νόστιμη βασιλόπιτα που γίνεται και ένα απλό κέικ.
Μελομακάρονα