ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Βασικό συστατικό τα μακαρόνια, και συγκεκριμένα τα ριγατόνι, ή άλλο είδος πάστα μεγάλου μεγέθους και απαραίτητα με τρύπα (στην Ιταλία …
Τα μακαρόνια φούρνου είναι ένα γεύμα που αρέσει στους περισσότερους και αν έχουμε γαλοπού ή κοτόπουλο ψητό που έχει περισσέψει, …
Αυτά τα εύκολα μακαρόνια του φούρνου ετοιμάζονται με ποικιλία λαχανικών για χρώμα και γεύση, ξεροψημένο και τραγανό μπέικον, λίγη τριμμένη …
Υλικά Βίδες 500 γρ Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη Παρμεζάνα 200 …
Ένα πιάτο ζυμαρικών, με υλικά τόσο απλά που περισσότερο δεν γίνεται, αλλά που κάθε μπουκιά τους δημιουργεί μία έκρηξη γεύσεων …
Υλικά Μακαρονάκι κοφτό 250-300 γρ Μπέικον 5 φέτες ψιλοκομμένες Τυρί τσένταρ 4 φέτες για τοστ Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη Κρεμμυδάκι …
Πολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά.Δύσκολη δεν είναι,μόνο …
Μια φουρνιστή μακαρονάδα είναι ο,τι καλύτερο για το μεσημεριανό σας γεύμα. Μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον υλικά ανάλογα με το …
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια 2 κ.σ βούτυρο 300γρ μπέικον ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κονσέρβα …
Μια μακαρονάδα φούρνου που τρώγαμε παλιά στις πιτσαρίες και τα ιταλικά ρέστοραν. Ήταν σε πήλινα γιουβετσάκια και ατομικές μερίδες. Τη …