Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου
Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου είναι μια εμβληματική συνταγή, την οποία δημιούργησε σαν αντίποδα στην τάση -μιας εποχής- των Ελλήνων για αστακομακαρονάδα.
Η κατσικομακαρονάδα του Αντώνη Ρούσσου είναι μια εμβληματική συνταγή, την οποία δημιούργησε σαν αντίποδα στην τάση -μιας εποχής- των Ελλήνων για αστακομακαρονάδα.
2 φύλλα σφολιάτας 1 κρόκο αυγού 2 κ.γ. γάλα 1 κ.γ. ελαιόλαδο 250-300 γρ κρέας ψημένο (αρνί, κατσίκι ή χοιρινό) …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό ανάμεικτα κρέατα (χοιρινό, μοσχάρι, κατσίκι) σε μεγάλα κομμάτια 3-4 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα τέσσερα 2 …
χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. …
Ένας ευφάνταστος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα υπόλοιπα από το ψητό αρνί ή κατσίκι της Κυριακής. Υλικά 250 γρ. πράσινη σαλάτα …
Υλικά συνταγής 3 φλίτζ. αρνί ή κατσίκι ψημένο (ψαχνό κρέας) 1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια 4 πιπεριές κόκκινες ή πράσινες …
Χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ώρες για να ψηθεί αλλά η αναμονή αμείβεται από τη μοναδική νοστιμιά του! Πρέπει όμως η …
Υλικά κατσίκι ή αρνί κομμένο σε μικρές μερίδες (υπολογίστε 250-300 γρ. κρέατος για κάθε άτομο) ντομάτες (1-2) πράσινη πιπεριά (1-2) …
Υλικά 4 μερίδες κατσίκι με κόκκαλο 1 ½ κιλό λαχανικά εποχής χοντροκομμένα (καρότα, κολοκύθια,πατάτες, μαραθόριζα) Ζωμός αρνιού 1 ποτήρι λευκό …