Πικάντικο chutney σύκου
Ας μαγειρέψουμε τώρα κάτι απίθανο! Το chutney είναι κατ’ ουσίαν μια γλυκόξινη διασταύρωση σάλτσας και μαρμελάδας και κατάγεται από την …
Ας μαγειρέψουμε τώρα κάτι απίθανο! Το chutney είναι κατ’ ουσίαν μια γλυκόξινη διασταύρωση σάλτσας και μαρμελάδας και κατάγεται από την …
Η συνταγή αυτή είναι του Δημήτρη Σκαρμούτσου απλά εγώ την τροποποίησα λίγο για τα δικά μου γούστα…….
Υλικά συνταγής για το μπούτι 2 κιλά μπούτι χοιρινό (ολόκληρο) 6 κυδώνια κομμένα στα 4 15 δαμάσκηνα αποξηραμένα 1 πιπεριά …
500 γρ. λιγκουίνι 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 πιπεριά Φλωρίνης 250 γρ. ντομάτα 40 γρ. σόγια σος 1 μικρό κρεμμύδι …
Μια από τις πιο λαχταριστές κουζίνες στον κόσμο είναι, κατ’ εμέ η Κινέζικη! Έλα όμως που με τόσες ζάχαρες (συγχωρήστε …
υλικά 3 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες από βάζο 70γρ πελτέ ντομάτας 50γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι 50γρ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο …
Την αλοιφή αυτή τη σερβίρουμε ως ντιπ, αλλά εμπλουτίζουμε και σάλτσες, μαρινάδες και ντρέσινγκ. Είναι γλυκιά.
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …