Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …