Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Με μια απλή συνταγή φτιάχνουμε μια πολύ εύκολη κρέμα με γεύση πορτοκάλι, για να την φάμε σαν επιδόρπιο ή να …
Το ρυζόγαλο αυτό είναι το κλασικό. Δε θα βγει τελείως κρέμα όπως άλλες συνταγές που έχουν corn flour ή κρέμα …
Υλικά 2 ποτήρια νερό 3/4 ποτηριού ρύζι γλασέ μια πρέζα αλατι 2 ποτήρια φρέσκο γάλα 5-6 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές …
Από 5 μηνών που ξεκίνησε η μπέμπα μας να τρώει φρουτάκια είναι η καθημερινή μας φρουτόκρεμα! Μπορείτε να παραλείψετε όποιο …
Μια γευστικότατη και πανεύκολη κρέμα κακάο με έντονο άρωμα πορτοκάλι. 1 λίτρο γάλα (εγώ χρησιμοποίησα ελαφρύ) 4 κ.σ. γεμάτες κορν …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία πολύ απλή συνταγή, με βάση την ρικότα και με άρωμα και γεύση προτοκάλι, που είναι …
Υλικά 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, …
8 κρόκοι αυγών 1 λίτρο γάλα 320 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κορν φλάουρ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
Η αφράτη creme patissiere (κρέμα ζαχαροπλαστικής), έρχεται από τη Γαλλία και έχει πολλές χρήσεις. Η βασική συνταγή που θα δούμε …
280 γρ. σοκολατούχο γάλα Cocio 75 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας 120 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 1 ακτινίδιο 1 πορτοκάλι …
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας …
Ένα από τα πιο κλασικά και λαχταριστά γλυκίσματα που μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!Υλικά:500 ml γάλα φρέσκοασπράδια από …
Ελάτε να απολαύσουμε ένα δροσερό ανοιξιάτικο γλυκάκι! Υλικά Για τη μους: 280 γρ. λευκή σοκολάτα, τεμαχισμένη 200 ml χυμό πορτοκαλιού …
Πόσες φορές δεν κάνουμε την παρομοίωση «ανάλαφρη σαν μους»; Και που να είναι ελαφριά κι η μους…. Ε λοιπόν αυτή …
Υλικά 1’/z λίτρο κρέμα γάλακτος . 140 γρ. ζάχαρη 6 φύλλα ζελατίνας ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 κουταλάκι γλυκού μέλι …
Όταν είδα την συνταγή μου φάνηκε παράξενο,ζελέ με κολοκύθα;κι όμως γίνεται πολύ νόστιμος!
Ένα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον …