Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Με μια απλή συνταγή φτιάχνουμε μια πολύ εύκολη κρέμα με γεύση πορτοκάλι, για να την φάμε σαν επιδόρπιο ή να …
Το ρυζόγαλο αυτό είναι το κλασικό. Δε θα βγει τελείως κρέμα όπως άλλες συνταγές που έχουν corn flour ή κρέμα …
Μια γευστικότατη και πανεύκολη κρέμα κακάο με έντονο άρωμα πορτοκάλι. 1 λίτρο γάλα (εγώ χρησιμοποίησα ελαφρύ) 4 κ.σ. γεμάτες κορν …
8 κρόκοι αυγών 1 λίτρο γάλα 320 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κορν φλάουρ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας …
Πόσες φορές δεν κάνουμε την παρομοίωση «ανάλαφρη σαν μους»; Και που να είναι ελαφριά κι η μους…. Ε λοιπόν αυτή …
Ένα ρυζόγαλο, ένα απλό ρυζόγαλο της μαμάς μα με την προσθήκη άνθους αραβοσίτου, με πολύ κρεμώδη υφή να λιώνει στον …