Μπασμάτι με μαύρους γίγαντες, πράσα και κάστανα
Τις προάλλες που λέτε ήθελα να φτιάξω γίγαντες, αλλά είχα όρεξη για κάτι διαφορετικό. Πέραν από τους κλασικούς πλακί τους …
Τις προάλλες που λέτε ήθελα να φτιάξω γίγαντες, αλλά είχα όρεξη για κάτι διαφορετικό. Πέραν από τους κλασικούς πλακί τους …
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα αρωματικό και πεντανόστιμο …
400 γρ. ρύζι για πιλάφι 150 γρ. αρακά 80 γρ. βούτυρο Lurpak 140 γρ. κρεμμύδι 700 ml ζωμό λαχανικών 40 …
Ένα διαφορετικό «πρασόρυζο» με τραχανά αντί για ρύζι, που θα σας ξετρελάνει!
Σας είχα μιλήσει στην προηγούμενη ανάρτηση γι’ αυτό το πιάτο. Ήταν το κάτι άλλο! Το έφτιαξε ο χρυσοχέρης Νίκος, το …
Πρασόρυζο κοκκινιστό με τραχανά, μια πολύ νόστιμη και θρεπτική ιδέα για να χρησιμοποιήσετε και τον τραχανά σας, αλλά και το …
.Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου και σοτάρουμε τα πράσα για 2 – 3 …