Ζουμερό λαχανόρυζο με πράσο και καρότο
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα) 3 …
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του …
Σήμερα όμως φτιάξαμε πρασόρυζο με σέλινο εντελώς παραδοσιακό! Είναι άλλωστε περίοδος νηστείας, επομένως για πολλούς που νηστεύουν, αυτού του είδους …
Υλικά: 1,5 κιλό λάχανο χοντροκομμένο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες …
6-7 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λωρίδες 1 κρεμμύδι 1 κονσέρβα τοματάκι κονκασέ 1 ποτήρι λευκό …
Σας είχα μιλήσει στην προηγούμενη ανάρτηση γι’ αυτό το πιάτο. Ήταν το κάτι άλλο! Το έφτιαξε ο χρυσοχέρης Νίκος, το …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!