Σαλάτα με Πεπόνι, Προσούτο, Γραβιέρα και Ρόκα – Melon Salad with Prosciutto, Cheese Flakes and Greens
Το πεπόνι είναι ένα από τα πλέον νόστιμα και αρωματικά φρούτα του καλοκαιριού, με πολύ ζουμερή, λευκή ή χρυσοκίτρινη σάρκα. …
Το πεπόνι είναι ένα από τα πλέον νόστιμα και αρωματικά φρούτα του καλοκαιριού, με πολύ ζουμερή, λευκή ή χρυσοκίτρινη σάρκα. …
Μην την βλέπεις έτσι φίνα, κυριλέ κι απρόσιτη. Η μόστρα είναι το δυνατό της σημείο. Και η γεύση! Δύσκολη όμως …
Υλικά για ταψί 27χ16 εκ.: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. ελαιόλαδο ή μισό μισό με αραβοσιτέλαιο 2 …
Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) …
Υλικά συνταγής 1 ζαπάτα 1 φλιτζ. μαρούλι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 4 ροδέλες ντομάτας 2 μεγάλες φέτες γραβιέρα Τήνου 4 …
1 ψαρονέφρι 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι …
ΥΛΙΚΑ : 1 Μαρούλι κόκκινο 1 Μαρούλι iceberg 1 ραντίτσιο 1 ματσάκι ρόκα 100 γρ γραβιέρα πικάντικη 2 αχλάδια σε …
Ο συνδυασμός του prosciutto με το πεπόνι (ή “prosciutto e melone”), είναι ένα τυπικά ιταλικό πιάτο και μάλιστα από εκείνα …