ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Πίτσα ΜαργαρίταΗ διάσημη ναπολιτάνα πίτσα Μαργαρίτα φτιάχνεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και δε θα μπορούσαμε …
Πίτσα ΜαργαρίταΗ διάσημη ναπολιτάνα πίτσα Μαργαρίτα φτιάχνεται με σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα. Εμείς όμως είμαστε στην Ελλάδα και δε θα μπορούσαμε …
Μια σχετικά πιο «ελαφριά» πίτσα, με ντομάτα, πιπεριά και λουκάνικο κοτόπουλου, χωρίς άλλα αλλαντικά, αλλά με ποικιλία τυριών, που της …
Υλικά:Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι30 γρ. ξερή ή φρέσκια μαγιά1/2 φλυτζάνι λάδιαλάτινερόΓια την πίτσα4 κουταλιές της σούπας πουμαρό1 κουταλιά της …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Όταν πρόκειται για πίτσα, οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πάρα πολλοί, οπότε ανάλογα με τα γούστα μας, επιλέγουμε …
Μία πίτσα πάντα είναι ευπρόσδεκτη απ’ όλη την οικογένεια. Καλή ιδέα αν υπάρχει άψητη στην κατάψυξη, ώστε να σας βγάλει …
Υλικά για 2 πίτσες • 600 γραμ. περίπου αλεύρι σκληρό • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 30 γραμ. νωπή • …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ Μαγιά νωπή 1/2 κυβάκι Γάλα 1 ποτήρι Ζάχαρη …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Γάλα 1 ποτήρι και 1/4 περίπου Μαγιά νωπή …
450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι 25 γρ. φρέσκια μαγιά (ή 2 κ.γ. …
Ελάτε να φτιάξουμε μία πίτσα από το μηδέν!
Αφράτη ζύμη για δύο λατρεμένα εδέσματα!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95” 22/03/2013 ΛΑΔΕΝΙΑ ΚΙΜΩΛΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ…
ΥλικάΓια τη ζύμη (για ένα μεγάλο ταψί):500 γρ. αλεύρι σκληρό1 φακελάκι μαγιά ή 20 γρ. μαγιά φρέσκια1 κούπα νερό χλιαρό1 …
Μια διαφορετική σε γεύση πίτσα, τρώγεται ευχάριστα για βραδυνό με πολύ λίγες θερμίδες. Αν δεν βάλουμε το τριμμένο τυράκι έχουμε …
συστατικα ζυμης 500γρ.αλευρι 12 γρ.μαγια νωπη 1 1/2 αλατι 1 πρεζα ζαχαρη 4 κ.σ.ελαιολαδο 350ml χλιαρο νερο (1κ.γ.αποξηραμενα βοτανα ριγανη …