Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
Το σημερινό μας γλυκάκι είναι μια πασχαλινή συνταγή με ιταλικές ρίζες.Είναι ένα γλυκό πολύ γευστικό, απίστευτα αρωματικό και με υφή …
Βάλσαμο είναι ένα ζεστό ρυζόγαλο. ‘Όχι όμως οποιοδήποτε ρυζόγαλο, όχι από αυτά τα αδιάφορα έτοιμα, αλλά φτιαγμένο με βούτυρο, κρέμα …