Γιουβαρλάκια κλασικά
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Ένα τόσο απλό και εύκολο φαγητό που ακόμη και οι πιο δύσκολοι στο φαγητό θα το λατρέψουν. Λίγες λεπτομέρειες για …
Υλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 1 αυγό 1/3 του μάτσου μαϊντανό ψιλοκομμένο 150 γρ ρύζι …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Η μαγειρίτσα αποτελεί στη χώρα μας ένα εξαιρετικό πρώτο πιάτο για τη βραδιά του Μ. Σαββάτου (Ανάσταση). Είναι πεντανόστιμη κι …
Μια νόστιμη μαγειρίτσα αντάξια της κλασικής! 750 γραμμάρια συκώτι μοσχαρίσιο ολόκληρο κομμάτι όχι φέτες. 1/2 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, 1 …
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
Και σήμερα, αποφασίσαμε να φάμε γιουβαρλάκια και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σας. Τα δικά μας γιουβαρλάκια …
ΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2-1/2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Από τα πολύ ωραία πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα γιουβαρλάκια ξαπλωμένα σε βελούδινη σάλτσα αβγολέμονου είναι ένα μικρό θαύμα γευστικής …
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά από κατσίκι ή αρνί (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό έντερα από κατσίκι ή αρνί 2 ματσάκια …
Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι προετοιμασίες σε κάθε νοικοκυριό για το πρώτο οικογενειακό και γιορτινό βραδινό τραπέζι της Αναστάσεως …
Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι …
Πολύ νόστιμα γιουβαρλάκια, έχουν και τα λαχανικά τους μέσα, ιδανικά για τα παιδιά!
Μαγειρεύεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, προετοιμάζει τα στομάχια των χριστιανών μετά την σαρανταήμερη νηστεία.Υλικά: Συκωταριά αρνιού – 1 μαζί …