Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Τέλειο φαγητό, αγαπημένο. Ένα καθαρά χειμωνιάτικο αλλά και γιορτινό φαγητό. Κάθε πρωτοχρονιά έχουν την τιμητική τους μαζί με τα ντολμαδάκια …
Η συνταγή πιθανόν να σας φανεί σαν όλες τις άλλες… Όμως εδώ θα ανακαλύψετε τον πιο ιδανικό τρόπο να έχετε …
Η συνταγή αυτή αποτελεί απόδειξη για το γεγονός ότι οποιοδήποτε παραδοσιακό φαγητό μπορεί να μαγειρευτεί με τρόπο που θα μειωθούν …
Μία συνταγή πολύ κοντινή στα παραδοσιακά γεμιστά όμως με ελάχιστες διαφορές που τη μετατρέπουν σε πιο ελαφριά και υγιεινή ιδιαίτερα …
Λίγοι θα τους αντισταθούν! Κάθε χρόνο οπωσδήποτε κάποια από τις μέρες των εορτών θα φτιάξουμε λαχανοντολμάδες με κιμά. Πολλές χρονιές …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Ντολμαδάκια γιαλαντζί ή σαρμαδάκια, όπως και να τα πείτε, το σίγουρο είναι ότι κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα …
Οι Λαχανοντολμάδες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής Κουζίνας. Συνήθως τους μαγειρεύουμε άσπρους και τους συνοδεύουμε με ένα …
Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα φαγητό όχι μόνο κλασικό και αγαπημένο αλλά ένα φαγητό που θα συναντήσετε σε κάθε Ελληνικό τραπέζι! …
ΥΛΙΚΑ για 50-60 ντολμαδάκια 1 βάζο με αμπελόφυλλα Για τη γέμιση 500 γρ. κιμάς 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 2 μεγάλα …
Μανιταρόσουπα με πλευρώτους. Μια πραγματικά υπέροχη σούπα. 1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους 1/4 κούπα λάδι 1 κούπα φρεσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 1/4 …