Αρνάκι με ρύζι και πράσινα κρεμμυδάκια
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και το άλλο μυδοπίλαφό μου, το κοκκινιστό, που ανταγωνίζεται σε γεύση την …
Πιλάφι με θαλασσινά! 1/2 κ. θαλασσινά βρασμένα απο πριν, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές ή μύδια ωμά (κατα προτίμηση), μπορούμε και με …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Υλικά (για 120 ντολμαδάκια): 400γρ αμπελόφυλλα, έτοιμα για τύλιγμα Για τη γέμιση 500γρ ρύζι καρολίνα 500γρ καθαρισμένο ξερό λευκό κρεμμύδι, …
Ο απόλυτος θρακιώτικος μεζές για το πασχαλιάτικο τραπέζι!, Γνήσιο θρακιώτικο φαγητό είναι ο τζιγεροσαρμάς ή σαρμάς και είναι ένα πιάτο …
Νοστιμα καλαμαρια, γεμισμενα με ενα πλουσιο ρυζακι και περιτριγυρισμενα απο μια πικαντικη σαλτσουλα ντοματας. Εγω τα μαγειρεψα στον φουρνο, αλλα …
Μία μαγειρίτσα που είναι εύγευστη, χωρίς ίχνος δυσάρεστης οσμής και που την τρώνε μικροί και μεγάλοι!!! 1 αρνίσια ή κατσικίσια …