Ντολμαδάκια Θαλλασινών Με Μπεσαμέλ Αρωματισμένα Με Ούζο Και Κρασί!
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτάΧρόνος Μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξουμε ένα από τα διασημότερα ελληνικά πιάτα, χωρίς να χάσουμε τίποτα από …
Ντολμαδάκια με κιμά και ντομάτα Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο έχουμε ξαναπαρουσιάσει στο γαστριν. Η παρούσα συνταγή τα θέλει με κιμά,ντομάτα και με …
Υλικά (για περίπου 100 μικρά τεμάχια) αμπελόφυλλα (όσα τα ντολμαδάκια και λίγα παραπάνω) 300 γρ (περίπου) ρύζι Καρολίνα 1 πιπεριά …
Υλικά 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (1/2 κ. μοσχαρίσιο και 1/2 κ. χοιρινό) 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα …
Γνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε …
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο ½ φλ. ρύζι καρολίνα 1 κρεμμύδι 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 ντομάτα 1 λεμόνι 500 γρ. …
Ντολμαδάκια γιαλαντζί 50-60 αμπελόφυλλα μετρίου μεγέθους 250-300 γρ ρύζι καρολίνα 350-450 γρ φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες 2 μέτρια ξερά …
60 αμπελόφυλλα τρυφερά 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Επιτέλους! Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί με το αμπελόφυλλο ήταν μια αγαπημένη συνταγή που μας είχε παιδέψει, γιατί απλά δεν τα είχαμε …
Επιτέλους! Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί με το αμπελόφυλλο ήταν μια αγαπημένη συνταγή που μας είχε παιδέψει, γιατί αφενός έχει έναν κόπο …
Υλικά συνταγής 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 2 φλιτζ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 φλίτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι …
Τα υλικά που θα χρειαστούμε: 150 γραμμάρια ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο …
Ντολμαδάκια γιαλαντζί ή σαρμαδάκια, όπως και να τα πείτε, το σίγουρο είναι ότι κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα …
Υλικά συνταγής για τα ντολμαδάκια 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 φλιτζ. ελληνικού καφέ ρύζι καρολίνα ή γλασσέ …
Υλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ Αμπελόφυλλα 400 γρ ζεματισμένα Ρύζι καρολίνα 1/2 ποτήρι νερού Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο τριμμένο Αλάτι- …
Νόστιμα ντολμαδάκια με πολλά μυρωδικά και υπέροχη σάλτσα γιαουρτιού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά συνταγής 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 2 φλιτζ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 φλίτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι …
ΥΛΙΚΑ (για 100 ντολμαδακια) 100 αμπελοφυλλα 2 κούπες ρυζι καρολινα 3 τριμμένα ξερά κρεμμύδια. 1 ματσακι φρεσκα κρεμμυδακια(εγω δεν εβαλα …