Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα
Υπάρχουν μικροδιαφορές στις 2 πίτες (κεφαλλονιάς και Ζακύνθου) αλλά λίγο πολύ είναι ίδιες ως προς την ουσία. Μυρωδικά, λίγη ντομάτα …
Υπάρχουν μικροδιαφορές στις 2 πίτες (κεφαλλονιάς και Ζακύνθου) αλλά λίγο πολύ είναι ίδιες ως προς την ουσία. Μυρωδικά, λίγη ντομάτα …
Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει “περσικό πιλάφι” και …
Κρεατόσουπα με ρυζάκι και αυγολέμονο (για τις κρύες μέρες του χειμώνα). Υλικά 1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μπουκιές …
Η δική μας συνταγή που σας προτείνουμε σε αντίθεση με άλλες, είναι η γνήσια παραδοσιακή συνταγή από το Κερμένι της …
Υλικά 1 ολόκληρο κοτόπουλο 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομματάκια 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομματάκια 3 συκωτάκια κοτόπουλου 3-4 …
Ποιο είναι το πρώτο φαγάκι που θα σας ερχόταν στο μυαλό, αν σας ρωτούσαν τι θα θέλατε να φάτε μια …
ΥΛΙΚΑ: 2 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ ΜΙΣΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΙΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ 8 ΧΟΥΦΤΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 3-4 ΚΛΑΡΑΚΙΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ …
Για τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • …
Υλικά (για 4 άτομα)800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο …
Λαχανοντολμάδες ιδιαιτέρως γευστικοί, μαγειρεμένοι στην κατσαρόλα επάνω σε ένα στρώμα από καρότα και πράσα. Η διαφορά, η οποία χαρακτηρίζει αυτό …
Ένα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 1/2 κιλό κρέας ποντίκι σε φέτες από μοσχάρι 4 μεγάλα καρότα 4-5 μέτριες πατάτες 1 πράσο ψιλοκομμένο, …