ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΜΙΣΗ
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Συνηθίζεται την ημέρα των Θεοφανείων. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι της συγκεκριμένης ημέρας.
Υλικά 1 γαλοπούλα (3,5 kg περίπου) αλάτι. πιπέρι, ρίγανη προαιρετικά 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ βιτάμ λίγη μουστάρδα προαιρετικά για …
Μια εναλλακτική πρόταση λοιπόν για την μαγειρίτσα είναι και αυτή με τα συκωτάκια από το κοτόπουλο. Επίσης πολύ δημοφιλής είναι …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …
500 γραμμάρια ρύζι καρολίνα λάις 1,5 λίτρο ζωμό κότας 1/2 κιλό συκωτάκια κότας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί …
Υλικά 1 ολόκληρο κοτόπουλο 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομματάκια 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομματάκια 3 συκωτάκια κοτόπουλου 3-4 …
Είναι ένα ιδιόμορφο πιάτο, μια «περίεργη» πίτα , που συνδυάζει τη γλυκιά με την αλμυρή γεύση. Η γλύκα οφείλεται στις …