Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια
Μια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Γιουβαρλάκια για μερακλήδες, μαγειρεμένα στον φούρνο, που μπορούν να φαγωθούν σκέτα, ως κύριο πιάτο ή μεζές ή να συνοδευτούν με …
Ένα φαγητό να γλείφετε και την κατσαρόλα. Το τρυφερό και μαλακό μοσχαράκι, η μελωμένη σάλτσα, και τα αρώματα που ξεχύνονται …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Μια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως …
Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 3 αυγά μαϊντανός βούτυρο 2 φλ. τσαγιού χυμό ντομάτας …
Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν …
Καλημέρα……… Κεφτεδάκια για σήμερα. Γρήγορο φαγητό και απλό στην παρασκευή του. Για να ξεφύγουμε λίγο από το τηγανητό και το …