Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Μια μοναδική συνταγή που θα αγαπήσετε. Πεντανόστιμο ριζότο Primavera. Το υπέροχο αυτό ιταλικό ριζότο είναι ότι πρέπει για ένα γέυμα …
Αυτό το ριζότο αρέσει και σε όσους δεν συμπαθούν το σκληροπυρηνικό, πικάντικο μπλε τυρί της Ιταλίας. Είναι υπόλευκο, εκλεπτυσμένο, απόλυτα …
Μανιτάρια με Ρύζι σε ένα γευστικότατο συνδυασμό, σ' ένα νοστιμότατο πιλάφι. Ο σπιτικός ζωμός κοτόπουλου ενισχύει τη γεύση αυτού του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός μυρωδικών 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα …
Αφού θα καλοκαιριάσει λοιπόν, οι συνταγές μας πρέπει να είναι απλές, γρήγορες, νόστιμες και ελκυστικές (το έχουμε πια μάθει για …
Γεμάτο γήινα αρώματα που μένουν στον ουρανίσκο ώρες μετά την απόλαυσή του, με χρώμα που θυμίζει δάσος, πηχτό και κρεμώδες …
Υλικά Μανιτάρια portobello 4 τεμ κομμένα σε χοντρό καρέ Ρύζι 180 γρ για ριζότο Ελαιόλαδο 30 ml Κύβος κότας 1/2 …
Μια παραλλαγή σπανακόρυζου με υλικά που είχαν περισσέψει από άλλες μαγειρικές, έτσι για να αλλάξουμε!!Απλό, οικονομικό και νόστιμο.
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Ενα ωραία χυλωμένο ριζότο, ζεστό, σερβιρισμένο αμέσως μόλις μαγειρευτεί, παραπέμπει σίγουρα στο απόλυτο comfort food και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να …
Το “σιδερένιο” πιάτο στην κορυφή των -όρυζων της ελληνικής κουζίνας. Αρωματικό σπανακόρυζο μαγειρεμένο με μαραθόριζες, λεμόνι και γλυκιά τσουκνίδα, καρυκευμένο …
Θέλετε να μαγειρέψετε το κιμά αλλά δεν θέλετε να καταφύγετε πάλι στη λύση των ζυμαρικών; Εμείς συχνά επιλέγουμε να το …
Ριζότο με μπρόκολο, ένα ελαφρύ και υγιεινό πιάτο. Εύκολο στην ετοιμασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε το με άφθονη …
Ένα πολύ εντυπωσιακό και γιορτινό ριζότο μας προτείνει αυτή η συνταγή. Δοκιμάστε το!
ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα …
Πιλάφι με καβουρόψιχα, ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο. Το πιλάφι είναι αρωματισμένο με σαφράν και σερβίρεται με σάλτσα από φρέσκια …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …