Λάχανο-πράσο-σπανακόρυζο
Υλικά: 1/2 λάχανο άσπρο 1/2 λάχανο κόκκινο 4 καρότα 300 γ. Σπανάκι 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φ. Τσαγιού …
Υλικά: 1/2 λάχανο άσπρο 1/2 λάχανο κόκκινο 4 καρότα 300 γ. Σπανάκι 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 φ. Τσαγιού …
Υλικά 1/2 λάχανο κόκκινο μικρό κομμένο όπως για σαλάτα 1/2 λάχανο άσπρο μικρό κομμένο όπως για σαλάτα 1 κρεμμύδι μεγάλο …
Το ριζότο με κόκκινο λάχανο είναι ένα πολύ νόστιμο πιάτο, με ιδιαίτερο χρώμα. Ενα ιδιαίτερα χρωματιστό πρώτο πιάτο, χαρούμενο και …
Το σημερινό πιάτο το γνωρίζετε όλοι.Εμείς όμως πήραμε τη γνωστή συνταγή και την αλλάξαμε προς την κατεύθυνση μιας πιο gourmet …
Το άγριο ρύζι έχει πολύ μεγαλύτερη θρεπτική αξία από το απλό άσπρο ρύζι. Έχει πολύ πρωτεΐνη, σίδηρο, φυτικές ίνες και …
Υλικά (για 4 άτομα – πρώτο πιάτο) υγρά (Brodo) 5 φλ. τσαγιού ζωμός λαχανικών ½ φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί …
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε εντυπωσιάζει σε αυτό το ριζότο είναι το χρώμα του! Το μώβ λάχανο του δίνει …