Μύδια Αχνιστά με Μπύρα
Τα Μύδια Αχνιστά με Μπύρα είναι μία κλασική Βελγική συνταγή και σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και παγωμένη μπύρα. Μπορούμε να βρούμε …
Τα Μύδια Αχνιστά με Μπύρα είναι μία κλασική Βελγική συνταγή και σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και παγωμένη μπύρα. Μπορούμε να βρούμε …
Τα καλαμαράκια μου ήταν κατεψυγμένα σε ροδέλες, μπορείτε να βάλετε φρέσκα κομμένα σε ροδέλες μαζί με τα πλοκάμια τους. Η …
Στη συνταγή αυτή δείχνουμε τον τρόπο που φτιάχνεται η γαριδομακαρονάδα με την αυθεντική ιταλική σάλτσα μπισκ. Η οποία είναι η …
2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» …
1 κιλό σουπιές ½ κλων. σέλερι 1 κρεμμύδι 2 φύλλα δάφνης 2 αστεροειδείς γλυκάνισους 1 καρότο 1 κ.γ. κόκκους από …
1-1,5 κιλό χταπόδι 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 3 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. άνηθο 2 κλων. σέλερι 80 γρ. …
Υλικά 1 κουταλιά βούτυρο (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φυτικό λίπος) 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 …
Υλικά 100 ml ελαιόλαδο 1½ κιλό μέτριες φρέσκες γαρίδες 3 μέτρια βιολογικά καρότα σε φέτες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα …