Κολιοί (κολέοι) αλά Σπετσιώτα
faghta-giagias.blogspot.com
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Οι κολιοί, ή κολέοι όπως τους λένε κάποιοι ψαράδες στην ιχθυόσκαλα της Πάτρας, είναι ίσως τα πιο παρεξηγημένα ψάρια.Κι αυτό, …
Εμβληματικό πιάτο της αθηναϊκής αστικής μαγειρικής με δεκάδες παραλλαγές. Το ζωμό μην τον πετάξετε. χρησιμοποιήστε τον για να φτιάξετε ένα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31” 24/12/2012 ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΜΥΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
Νοστιμότατο φαγητό, με πλούσια γεύση, που όμως προορίζεται για γερά στομάχια…